ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αποκάλυψη που σοκάρει για τον βασανιστικό θάνατο της μικρής Άννυ

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της μικρής Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα το περασμένο Πάσχα, κάνοντας την υπόθεση της ακόμη πιο φρικιαστική.

 

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» δεν αποκλείεται το παιδί να ήταν ακόμη ζωντανό όταν ο δολοφόνος πατέρας του άρχισε να το τεμαχίζει για να κρύψει το έγκλημά του, όπως αναφέρει έγγραφο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών προς τη 10η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Μάλιστα, στο έγγραφο που εστάλη στις 6 Οκτωβρίου στην ανακρίτρια, ο ιατροδικαστής επισημαίνει ότι οι διάσπαρτες κηλίδες αίματος και γενετικού υλικού που βρέθηκαν στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα δείχνουν ότι το αίμα του παιδιού εκτινάχθηκε. Όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια πρόκλησης τραυμάτων εν ζωή.

Αυτό προκύπτει από τις κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού που ήταν διάσπαρτες σε όλους τους χώρους του υπόγειου διαμερίσματος και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών, καθώς βρέθηκαν αίμα και γενετικό υλικό του μικρού κοριτσιού στο μαξιλάρι, στο πάπλωμα, στο στρώμα, στην κουβέρτα και στο σεντόνι, αλλά και στο χώρο του χωλ, στα πλακάκια, στους τοίχους, στη ραφιέρα, στο κομοδίνο αλλά και στο μπάνιο, στο πάτωμα της κουζίνας, σε παντόφλες αλλά και σε πόμολα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας στα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων περιλαμβάνεται και μια μυστηριώδης κηλίδα που εντοπίστηκε στο σοβατεπί του τοίχου, δίπλα στο κρεββάτι της Άννυ, γεγονός που μαρτυρά την παρουσία ενός ακόμη ατόμου στο σπίτι.

Πάντως να σημειωθεί ότι στην κηλίδα βρέθηκε το DNA της Άννυ, του πατέρα της, του φίλου του, Νίκι και ενός άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα.