3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απολογία της Super Κική στον ανακριτή και η κόντρα για τον ξυλοδαρμό

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί στον ανακριτή οδηγήθηκε η Super Κική μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες, με τις οποίες συνελήφθη και κατηγορείται, έπειτα από την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για ληστεία και ενδοοικογενειακή απειλή.

Η influencer, φορώντας χειροπέδες και συνοδευόμενη από αστυνομικούς, μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης όπου κρατείται τις τελευταίες ημέρες.

Ο συνήγορος της δηλώνει πως δεν τίθεται ζήτημα προφυλάκισης της, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της και αναφέροντας πως είναι βεβαρημένη η ψυχολογία της.

Μάλιστα, είπε ότι είναι επικοινωνιακές υπερβολές όσα ακούγονται για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά των αστυνομικών.

Είπε ακόμη ότι η Super Κική δεν γνώριζε τον άνδρα που επιτέθηκε στον άνδρα ο οποίος έχει στραφεί νομικά εναντίον της, λέγοντας πως επρόκειτο για έναν απλό περαστικό από πολυσύχναστο δρόμο.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του άνδρα που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του και στράφηκε νομικά κατά της Super Κικής και των άλλων δύο γυναικών, είπε ότι έχει αναγνωρίσει τον άνδρα που του επιτέθηκε.

Η Super Κική παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μαζί με τη συνέταιρό της και ακόμη μία φίλη τους, κατηγορούμενες ότι υποκίνησαν τον άγριο ξυλοδαρμό του 37χρονου, με δράστη έναν άνδρα, στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου.

Ο 37χρονος έχει καταγγείλει την influencer και τις άλλες δύο γυναίκες, ότι τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές και εκεί ένας άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο 37χρονος μήνυσε τις τρεις γυναίκες, οι οποίες μήνυσαν τον 37χρονο πρώην σύντροφο της μιας για απειλή, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1