ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δραματική έκκληση από τον αδελφό του Κώστα – Κανένα ίχνος μετά από ένα μήνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν Σάββατο 21 Ιανουαρίου όταν έφυγε από το σπίτι του στη Νέα Μάκρη και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Ο 53χρονος Κώστας, όπως περιγράφει και ο αδελφός του, Γιώργος, είναι καλλιτεχνική φλέβα. Του άρεσε πολύ η μουσική, έπαιζε κιθάρα και παλαιότερα είχε δημιουργήσει συγκρότημα και έπαιζαν reggae.

Το σπίτι του αγνοουμένου ελέγχθηκε από την πρώτη στιγμή, όμως δεν υπάρχουν ίχνη πάλης ή κάτι που να μαρτυρά πως ο Κώστας αιφνιδιάστηκε.

«Δεν ήθελε να φύγει, να τα αφήσει όλα πίσω», λέει ο Γιώργος και συνεχίζει: «Είχε σταματήσει να εργάζεται στον Δήμο και περίμενε τη σύνταξή του. Βγήκε η σύνταξη, έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό του, αλλά δεν έχει κάνει καμία τραπεζική συναλλαγή».

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους.

«Το νιώθω μέσα μου ότι είναι καλά. Ίσως, όμως, έχει χάσει το μυαλό του. Δεν εξηγείται αλλιώς πού τριγυρνούσε μία εβδομάδα μόνος του εδώ στην περιοχή. Κάπου έτρωγε και κοιμόταν».

Οι μαρτυρίες που έφτασαν τόσο στο «Τούνελ», όσο και στην οικογένεια είναι πολλές, όμως οι έρευνες ήταν άκαρπες.

«Πιστεύω τις μαρτυρίες γιατί είναι από ανθρώπους που τον ξέρουν καλά. Επίσης ο αδελφός μου έχει χαρακτηριστική φιγούρα. Δεν τον μπερδεύεις εύκολα. Εγώ πιστεύω μέσα μου ότι κάπου είναι. Εισπράττω πολύ θετική ενέργεια απ’ όλους για τον αδελφό μου. Αν κάποιος ξέρει κάτι, να το πει. Καλό ή κακό» λέει ο Γιώργος.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»