3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εντυπωσιακή κάθοδος των τουριστών στη Σκιάθο! Οι πρώτες εικόνες στο νησί! (φώτο-βίντεο)

Μικροί και μεγάλοι περίμεναν από νωρίς να καταγράψουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές τις πρώτες δύο προσγειώσεις των αεροσκαφών που έφεραν τουρίστες στο νησί τους!

Στο εντυπωσιακό βίντεο που εξασφάλισε το Usay.gr φαίνεται το Airbus 320 της AirSerbia το οποίο πέρασε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων της Σκιάθου.

Μετέφερε 144 Σέρβους τουρίστες, τους οποίους συνοδεύουν στο νησί του Παπαδιαμάντη και 23 Σέρβοι δημοσιογράφοι όλων των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας τους, προσκεκλημένοι από tour operators για να γνωρίσουν το νησί.

Η δεύτερη πτήση έφτασε από τη Γερμανία, και συγκεκριμένα από το Ντύσσελντορφ με 172 επιβάτες για διακοπές στην Σκιάθο. Και στις δύο περιπτώσεις τα αεροσκάφη πέρασαν κάτω από μια υδάτινη ασπίδα υποδοχής, ενώ λεωφορεία περίμεναν τους τουρίστες για να τους μεταφέρουν στα ξενοδοχεία.

Η επόμενη μέρα στο νησί του Παπαδιαμάντη , φαίνεται να δίνει ζωή στη Σκιάθο και τον τουρισμό , όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες των επισκεπτών που έσπευσαν να δείξουν τη ζωή στο όμορφο νησί.