ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λυρική Σκηνή προσφέρει δωρεάν θέσεις σε ανέργους!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της όπερας του Βιντσέντζο Μπελλίνι «Η υπνοβάτις», την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στις 19:00, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλής όπερες του Μπελλίνι, με την οποία ανοίγει η φετινή σεζόν της Λυρικής Σκηνής.

Αποτελεί συμπαραγωγή της Κρατικής Όπερας της Βιέννης και της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου, η οποία θεωρείται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναγνώσεις πάνω στο αριστούργημα του Μπελλίνι και έχει παρουσιαστεί, μετά τη Βιέννη και το Λονδίνο, στο Παρίσι και τη Βαρκελώνη.

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της Δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η διανομή των δωρεάν θέσεων για τη γενική δοκιμή – με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας – θα γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, από τις 12:00 έως τις 17:00. Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο θέσεις για τη γενική δοκιμή. (Τηλ. πληροφοριών: 213 0885700).