ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μαρτυρία του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι και η… πρόβα τζενεράλε!  Νέο βίντεο ντοκουμέντο!

Τα βίντεο από κάμερες που έχουν καταγράψει εικόνες από το πρωί της Δευτέρας σαρώνουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών καθώς εκτιμούν πως η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα για να κάνει την πρόβα τζενεράλε πριν υλοποιήσει το σατανικό της σχέδιο και την επίθεση με βιτριόλι με στόχο την 34χρονη Ιωάννα.

Έτσι, συγκρίνουν το υλικό των δύο ημερών σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πρόσωπα που ταιριάζει το προφίλ και τα χαρακτηριστικά τους.

Το protothema.gr  εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά η είσοδος της 34χρονης στην πολυκατοικία στην οποία δέχθηκε την επίθεση. Έπειτα από ένα λεπτό και 15 δευτερόλεπτα, χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο εκτυλίχθηκε η φρικτή επίθεση, η άτυχη κοπέλα φαίνεται να τρέχει πανικόβλητη για το φαρμακείο, βγαίνοντας μάλιστα στον δρόμο με κίνδυνο της ζωής της, χωρίς να κοιτάξει καν αν υπήρχε κάποιο διερχόμενο όχημα.

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση.

Η 34χρονη, που διακομίστηκε χθες από την ιδιωτική κλινική στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλευόταν, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.