ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οικογένεια του συντρόφου της κρατούσε έγκυο φυλακισμένη και προσπάθησε να την βιάσει!

Απίστευτη υπόθεση απόπειρας βιασμού, αρπαγής και παράνομης κατακράτησης μιας εγκύου από τον σύντροφό της, τους γονείς και τον αδελφό του απασχολεί της Αρχές της Κω. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού, συνέλαβαν έναν 44χρονο, μια 35χρονη, έναν 19χρονο και έναν 20χρονο.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από μια 20χρονη που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της ότι επειδή αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό της, έφυγε στις 6 Ιουνίου με προορισμό την Αθήνα, όπου συνέχιζε να μένει με την οικογένειά της.

Πρωινές ώρες της 2ας Σεπτεμβρίου 2023, επέστρεψε στην Κω και έχοντας σκοπό την επανασύνδεσή της με τον 20χρονο κατηγορούμενο, πήγε στο σπίτι που μένει με τους υπόλοιπους συγκατηγορούμενούς του, στην περιοχή Τιγκάκι.

Εκείνος όπως κατήγγειλε η έγκυος, της άσκησε έντονη σωματική βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε πως εάν δεν επιστρέψει στην Αθήνα, θα της προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη και θα διακόψει βίαια την κύησή της. Κατόπιν αποχώρησε από το σπίτι και έκτοτε δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί της.

Ύστερα από λίγα λεπτά, αφίχθηκαν στην εν λόγω οικία οι δύο γονείς του. Όπως υποστηρίζει η έγκυος, η μητέρα του την απώθησε βίαια, την χτύπησε και εκείνη προσπάθησε να διαφύγει για να ζητήσει βοήθεια σε παρακείμενο κατάστημα.

Η 35χρονη όμως την ακολούθησε. Την οδήγησε με τη βία στο σπίτι και την κλείδωσε προκειμένου να μην ειδοποιήσει την αστυνομία. Για το επόμενο διάστημα μέχρι και τις πρωινές ώρες της 4ης Σεπτεμβρίου 2023 βρισκόταν υπό τη συνεχή επιτήρηση, τουλάχιστον ενός εκ των τριών πρώτων κατηγορούμενων.

Στις 20:30 το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου 2023, όπως κατήγγειλε, ενώ βρισκόταν μόνο υπό την επιτήρηση του πρώτου κατηγορούμενου, εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει και να έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της, μέσω τηλεφώνου παρακείμενου σούπερ μάρκετ.

Στη συνέχεια, φοβούμενη για το έμβρυο και μη έχοντας κάποιον γνωστό στην Κω, επέστρεψε στην οικία και παρέμεινε σε δωμάτιο, μέχρι τις πρωινές ώρες της 4ης Σεπτεμβρίου 2023, οπότε παρελήφθη από τον πατέρα της και κατήγγειλε ό,τι είχε συμβεί στην αστυνομία. Οι τρείς πρώτοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της Εισαγγελέως της Κω για τα περαιτέρω.

Πηγή: dimokratiki.gr