GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Η Πολεμική Αεροπορία στο πλευρό της κοινωνίας

Η Πολεμική Αεροπορία παράλληλα με την καθημερινή αποστολή της για την προάσπιση των εθνικών Δικαίων «επιχειρεί» και στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Σταθερά προσανατολισμένο στην παροχή κάθε είδους βοήθειας προς τον συνάνθρωπο είναι το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, είτε με την παροχή υπηρεσιακών διευκολύνσεων με πτήσεις που χαρίζουν ζωή είτε με δράσεις που ξεκινούν με την πρωτοβουλία των στελεχών να βοηθήσουν τον διπλανό τους.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το προσωπικό της 112 Πτέρυγας Μάχης (112 ΠΜ) συγκέντρωσε και παρέδωσε τρόφιμα στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά», ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη οι Μονάδες της Λάρισας (110ΠΜ – ΔΑΚ – ΕΚΑΕ – 1οΑΚΕ – 140ΣΕΠΗΠ – Μ.ΑΤΑ – ΠΜΚ – ΕΛΔΑ/ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΜΗ) υπό την αιγίδα του Αρχηγείου της Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) προσέφεραν εξειδικευμένο υγειονομικό υλικό για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρθηκαν 380 μάσκες τύπου FFP2, 100 στολές και 150 γυαλιά προστασίας.

Την αντιπροσωπεία της Πολεμικής Αεροπορίας υποδέχτηκαν ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Δημήτριος Κατσικονούρης και ο αναπληρωτής διοικητής, Γεώργιος Αποστολίνας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά την Πολεμική Αεροπορία για την προσφορά της.