ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η… προφητική εμμονή της Ρούλας με σκηνή από ελληνική ταινία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί πλέον, μετά την προφυλάκισή της για το θάνατο της κόρης της, η αποκάλυψη της σκηνής ελληνικής ταινίας, με την οποία είχε εμμονή η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και για τα άλλα δύο παιδιά, είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook απόσπασμα από την «Ευτυχία», με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στην οποία ουρλιάζει για τον θάνατο της κόρης της.

Σημειώνεται ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές που έχει χρησιμοποιήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και ερευνώνται και οι αναρτήσεις της 33χρονης στα soial media, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι επαφές της κατηγορούμενης, αλλά και να συλλεγούν πληροφορίες για τη σκιαγράφηση του προφίλ της.

Στο πλαίσιο αυτής της διερεύνησης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, αίσθηση έχει προκαλέσει η σκηνή μιας πασίγνωστης ελληνικής ταινίας, της «Ευτυχίας», η οποία πραγματεύεται τη ζωή της κορυφαίας Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Το πρώτο βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ παρακολουθεί στην τηλεόραση τη συγκεκριμένη ταινία, είναι από τη σκηνή κατά την οποία η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μαθαίνει για τον θάνατο της κόρης της από καρκίνο. Σε αυτήν φαίνεται να βγαίνει στον δρόμο και φωνάζει με μια σπαρακτική κραυγή τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ποστάρει τη σκηνή, την οποία τραβά με το κινητό της στις 27 Ιουλίου 2020.

Λίγους μήνες μετά, στις 18 Δεκεμβρίου 2020, η Ρούλα Πισπιρίγκου ποστάρει την επόμενη σκηνή της ταινίας που η πρωταγωνίστρια ουρλιάζει για τον θάνατο της κόρης της. Είναι η στιγμή που η Καραμπέτη ουρλιάζει «έχασα την κόρη μου».