ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη κατάθεση της Ιωάννας! Νέο βίντεο δείχνει τη γυναίκα που της πέταξε το βιτριόλι!

Στο δωμάτιο της 34χρονης στο Θριάσιο Νοσοκομείο βρέθηκαν οι αστυνομικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας μετά το «ΟΚ», που πήραν από τους γιατρούς, για να δώσει την πρώτη επίσημη κατάθεσή της.

Την ίδια ώρα ένα ακόμα βίντεο έχουν στα χέρια τους οι αρχές από κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει την γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην Καλλιθέα.

Το νέο βίντεο σύμφωνα με την ΕΡΤ, δείχνει την γυναίκα να φοράει μάσκα και σκούφο που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά της, να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο και να μπαίνει μέσα στο ισόγειο του κτιρίου. Η ίδια κάμερα ασφαλείας δεν την έχει καταγράψει να βγαίνει από το κτίριο.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ τα χαρακτηριστικά της είναι δύσκολο να φανούν καθώς η εικόνα δεν είναι τόσο καθαρή. Είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη αλλά οι αρχές εκτιμούν ότι είναι κοντά στην δράστη της επίθεσης καθώς έκανε πολλά λάθη και σύντομα θα την βρουν. Οι αναλύσεις στα εργαστήρια μπορεί να αποκαλύψουν κάποια από τα χαρακτηριστικά της. Επίσης, ιχνηλατούν την διαδρομή που μπορεί να έκανε με το αυτοκίνητο έτσι ώστε να φτάσουν στα ίχνη της.