ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η στιγμή της σύλληψης γυμναστή δημοτικού – Τι ισχυρίστηκε για τις καταγγελίες πως παρενοχλούσε μαθητές!

Ολα ξεκίνησαν όταν εξαγριωμένοι γονείς άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από την είσοδο του σχολείου στον Ασπρόπυργο, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για όσα τους αποκάλυψαν τις τελευταίες εβδομάδες τα παιδιά τους, για την απαράδεκτη τακτική με τα «γαργαλητά» και τα «χαϊδέματα» που ακολουθούσε στο μάθημα του από την αρχή της χρονιάς ο γυμναστής.

Οι γονείς σε πρώτη φάση προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μπουν στο εσωτερικό του σχολείου πηδώντας ακόμα και από τα κάγκελα, με τον διευθυντή και κάποιους από τους δασκάλους να τους απομακρύνουν έξω από αυτό.

Ωστόσο εκείνοι όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από την κεντρική πόρτα του σχολείου μέχρι να εμφανιστεί αυτοκίνητο με άνδρες της Ασφάλειας Ασπροπύργου που προχώρησαν στην σύλληψη του νεαρού γυμναστή.

Ο 30χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνεπεία διαταραχής Asperger.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Ασπροπύργου, με τις καταγγελίες εις βάρος του 30χρονου δασκάλου Φυσικής Αγωγής να πληθαίνουν όσο περνάει η ώρα.

πηγή φωτογραφίας & βίντεο aspropyrgosnews.gr