ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συγγνώμη του παρονοϊκού αστυνομικού με τη βαριοπούλα!

Προθεσμία πήρε ο 47χρονος αστυνομικός στη Ρόδο που σε κατάσταση «αμόκ» εμβόλισε με το αυτοκίνητό του το ΙΧ του αστυνομικού διευθυντή Μιχάλη Καληωράκη που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο της Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ενώ στη συνέχεια κρατώντας βαριοπούλα του προκάλεσε περαιτέρω ζημιές, ενώ ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου στεγάζεται το γραφείο του διευθυντή, κρατώντας στο δεξί του χέρι τη βαριοπούλα κι έχοντας στη θήκη μέσα από την μπλούζα του το υπηρεσιακό του περίστροφο το οποίο είχε μία σφαίρα πριν ακινητοποιηθεί.

Ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που υποχρέωσε τον αστυνομικό διευθυντή πρόσφατα να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον εξόργισε με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο αστυνομικός ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, δήλωσε ότι θα καλύψει το κόστος κάθε ζημίας που έχει προκαλέσει και ζήτησε από τους δικαστές σε περίπτωση που διατάξουν την ψυχιατρική του πραγματογνωμοσύνη, αυτή να διενεργηθεί με δικά του έξοδα στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο με την… επίθεση του αστυνομικού

πηγή φωτογραφίας & βίντεο rodiaki.gr