3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σύλληψη ρομά που επιτέθηκε σε κοπέλα αλλά και αστυνομικό! (ΦΩΤΟ)

To επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, όταν δύο άτομα Ρομά πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις μια νεαρή κοπέλα που περπατούσε ανυποψίαστη, επιχειρώντας να την ενοχλήσουν.

Η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τότε περαστικοί, ανάμεσά τους και αστυνομικός εκτός υπηρεσίας με πολιτικά, έσπευσαν να τη συνδράμουν.

Οι δύο δράστες αντέδρασαν επιθετικά, εκτοξεύοντας πέτρες προς το πλήθος. Μία από αυτές χτύπησε τον αστυνομικό στο φρύδι, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό και αιμορραγία.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους εμπλεκόμενους, που είχε ήδη ακινητοποιηθεί από πολίτες.

Ο δεύτερος δράστης κατάφερε να διαφύγει, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

πηγή φωτογραφιών tempo24.news