ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βάσια Τριφύλλη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Στάθη Ψάλτη

Για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη μιλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» η Βάσια Τριφύλλη.

«Ο Στάθης γνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται;

Ναι, τώρα πια ξέρει ότι αυτό είναι το μεγάλο «Κ» που λέω εγώ. Όμως είμαι πολύ καλός διαιτητής, εκπαιδευτής, του είπα την αλήθεια, δε του είπα ψέματα. Του είπα να ασχοληθεί μόνο με τον εαυτό του και με κανέναν άλλον πια. Ο Μιχάλης Μόσιος του είπε για μένα: «Αυτή, παιδί μου, την είδε ο καρκίνος και τη φοβήθηκε», και δεν είπε ψέματα.

Πώς είναι αυτή τη στιγμή;

Έχει αδυνατίσει, βέβαια, αυτό σταμάτησε κάποια στιγμή και προσπαθούνε να βρούνε τι θεραπεία θα του κάνουν. Μιλάει, είναι σε επαφή, έχει τις αισθήσεις του και ούτε έβγαλε «πιάτο» για να κάνουμε όλοι έρανο, τίποτα απ’ όλα αυτά τα γελοία που έχω ακούσει, τίποτα από την εν γένει συμπεριφορά των μέσων ενημέρωσης, που από τη μία μεριά έχουν δίκιο, κάνουν τη δουλειά τους, από την άλλη όμως είναι δυνατόν να είσαι έξω από ένα νοσοκομείο με μία κάμερα και να μετράς τις ανάσες του Στάθη Ψάλτη; Είναι κανιβαλισμός κι έμπηξα τις φωνές, τους πέταξα όλους έξω, που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο δηλαδή. Αλλά είναι δυνατόν να περιμένουν σαν τα κοράκια πόσες μέρες θα ζήσει, αν θα ζήσει κι αν θα μιλήσει;

Δεν βρίσκεται στην εντατική μονάδα;

Όχι, βρίσκεται σε ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Του είπα να απλώσει τα όμορφα χέρια του στο διάφραγμά του, γιατί εκεί είναι που τον πνίγει περισσότερο. Μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο με μάσκα και προσέχουμε πολύ ποιος θα μπει. Το κορμί του Στάθη είναι πολύ κουρασμένο και θα πρέπει να κοιμάται 2 μήνες.»