ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βίκυ Σταμάτη στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση της – Τι αποκάλυψε

Πριν από οκτώ μήνες η Βίκυ Σταμάτη, απασχολούσε σχεδόν καθημερινά τα Μέσα, λόγω της φυλάκισης της.

 

 

Η κατάσταση της υγείας της ήταν περίπλοκη, ήθελε διακαώς να βρεθεί κοντά στο παιδί της κάτι που την οδήγησε στην απόδραση, ενώ η επιμονή της να αποφυλακιστεί σχολιάστηκε ποικιλότροπος από πολλούς. Τελικά, μετά από εγγύηση ύψους 50, 000 ευρώ, την οποία κατέβαλε κατάφερε να αφεθεί ελεύθερη.

Από εκείνη τη μέρα, τα ίχνη της χάθηκαν, καθώς επέλεξε να ηρεμίσει στο πλευρό της οικογένειας της και ειδικά στην αγκαλιά του γιου της. Σήμερα, οκτώ μήνες μετά επανεμφανίζεται μέσω της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και δίνει τις δικές της απαντήσεις για όλα. Η κάμερα της εκπομπής την συνάντησε στο σπίτι, όπου  μένει και εξασφάλισε οπτικό υλικό από τη νέα της ζωή.

«Η ζωή μου φέρθηκε πολύ σκληρά», με αυτή την πρόταση ξεκίνησε να μιλάει στον δημοσιογράφο. Συνέχισε λέγοντας πως πια δεν έχει απαίτηση από τους ανθρώπους παρά μόνο από τον Θεό. Στα πλάνα θα την δείτε να συνοδεύει τον γιο της, Άκη, στο σχολείο.  Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα την λαμπερή γυναίκα του τότε, ζει σε ένα διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, μαζί με τον γιο της και τον σκύλο της Φρίξο.