ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε στο Ναύπλιο

Ο ιερέας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι και η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα στο Ναύπλιο. Ο θάνατος του 60χρονου διαπιστώθηκε όταν φίλοι και γείτονες μπήκαν στο σπίτι του…

Θλίψη επικρατεί στο Ναύπλιο από την είδηση του θανάτου ιερέα. Ο 60χρονος ιερέας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, εντοπίστηκε από φίλους του χωρίς αισθήσεις μέσα στο σπίτι που διέμενε στην οδό Παπανικολάου στο παλιό Ναύπλιο το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου.

Ο ιερέας είχε αποσπαστεί το τελευταίο διάστημα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργιωτίκων λόγω των εκτεταμένων εργασιών που πραγματοποιούνται στον Άγιο Νικόλαο και η εκκλησία ήταν κλειστή.

Το πρωί τον περίμεναν στο χωριό των Πυργιωτίκων για την Θεία Λειτουργία και οι άνθρωποι της εκκλησίας ανησύχησαν καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε σήκωνε τα τηλέφωνα.

Έτσι έσπευσαν στο σπίτι του για να δουν τι είχε συμβεί και ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του άτυχου ιερέα που όλα δείχνουν πως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.