3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήμουν μεθυσμένος» λέει ο 53χρονος για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού! Η δεύτερη ευκαιρία που του είχε δώσει η 43χρονη!

Ο 53χρονος επιχειρηματίας θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή Λάρισας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ» ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βάναυσο ξυλοδαρμό της αστυνομικού.

Ο 53χρονος ξυλοκοπούσε επί μία ώρα και ένα τέταρτο (από τις 3 τα χαράματα ως τις 4 και 15) την 43χρονη Αστυνόμο Α’ (πρόσφατα είχε πάρει και προαγωγή), υποδιοικητή αστυνομικού τμήματος στην περιοχή της Λάρισας.

Την χτυπούσε αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, προκαλώντας της ρήξεις ουροδόχου κύστης, νεφρού, και κατάγματα σε χέρια, πόδια, πρόσωπο, σιαγόνες και άλλα σημεία του σώματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνόμος είχε υποβάλλει μήνυση για απειλή, στο παρελθόν, στον τότε σύζυγό της, ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας. Μετά από αυτό φαίνεται πως το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 52χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός.

Έμεναν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η αστυνομικός διαπίστωσε πως τίποτα δεν είχε αλλάξει στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του, με την παθολογική ζήλια του να είναι ανυπόφορη και του είπε πως πρέπει να διακόψουν οριστικά.

Αυτή η απόφασή της φαίνεται πως τον εξόργισε με αποτέλεσμα την βάναυση επίθεση εναντίον της.