ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα – ‘Εζησαν διπλή τραγωδία! Τους έδωσαν να κηδέψουν λάθος βρέφος!

Σύμφωνα με το epirusgate, ο αρμόδιος υπάλληλος του νεκροτομείου, λίγο μετά τις 11 το πρωί, παρέδωσε σε υπάλληλο γραφείου τελετών, ένα νεκρό βρέφος έτσι ώστε οι γονείς του που μένουν στα Ιωάννινα, με μια λιτή τελετή να το συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία…

Το κοριτσάκι, είχε γεννηθεί πρόωρα και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες.
Μια ώρα μετά, οι υπάλληλοι του νοσοκομείο αντελήφθησαν πως παρέδωσαν στο γραφείο τελετών, λάθος σορό (!) η οποία ανήκε σε ένα άλλο βρέφος, το οποίο μάλιστα ήταν αγοράκι, που επίσης έχασε την ζωή του!

Αμέσως επικοινώνησαν με το γραφείο τελετών, αλλά ήταν πλέον αργά, μιας και η κηδεία του νεογνού είχε ήδη γίνει! Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στη συνέχεια οι τραγικοί γονείς.
Παρά το λάθος τους, οι υπάλληλοι φαίνεται πως ενημέρωσαν πολύ αργά το απόγευμα τον διοικητή του νοσοκομείου,ο οποίος έξαλλος, διέταξε άμεσα την διενέργεια Ε.Δ.Ε. 

Τόσο ο πατέρας του νεογνού, όσο και η γιαγιά του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισαν πως ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα στο κακό που τους βρήκε, είχαν να αντιμετωπίσουν και το μακάβριο λάθος των υπαλλήλων του νοσοκομείου…

 

 

 

πηγή: epirusgate