ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Το… παράκανε ένας «επαγγελματίας» χασισοκαλλιεργητής που συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του όχι ένα, αλλά τρία (!) εργαστήρια για την παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας! 

 

 





Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του 41χρονου Έλληνα και του πέρασαν χειροπέδες, βρήκαν τα εργαστήρια στα οποία καλλιεργούσε συνολικά εννέα δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ κατέσχεσαν ακόμη 616 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 290 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του χασίς. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.



Στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κομμένο της Άρτας έκρυβε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64,78 γραμμαρίων ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.