3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισόβια σε εκτελεστή και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου!

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στους τρεις κατηγορουμένους για τη δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στον Ιμπραχήμ Μπραχιμάι, ο οποίος είχε αποδεχθεί ότι πυροβόλησε τον Μιχ. Ζαφειρόπουλου το δικαστήριο επέβαλλε εκτός από ισόβια για την ανθρωποκτονία και επιπλέον ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ισόβια επιβλήθηκε στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Την ενοχή των φυσικών και των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε ζητήσει και  ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Σπύρος Παππάς.

«Οι κατηγορούμενοι προσποιήθηκαν τους πελάτες και πήγαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Κατά την άποψή μου όμως είχαν προαποφασίσει την δολοφονία του. Είναι ψευδής ο ισχυρισμός ότι ήθελαν απλώς να τον τραυματίσουν. Από το θύμα δεν προβλήθηκε καμία αντίσταση. Αν ήθελαν απλώς να τον τραυματίσουν δεν θα πυροβολούσαν στο στήθος το θύμα και από τόσο κοντινή απόσταση. Έβαλαν μάλιστα και σιγαστήρα» τόνισε ο κ. Παππάς.