3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήταν άψογη μητέρα» καταθέτει για την Ρούλα Πισπιρίγκου η αδελφή της

Μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, ως μάρτυρες υπεράσπισης της κατηγορούμενης.

Η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου έκανε λόγο για μία «άψογη μητέρα», η οποία ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά της.

«Δεν τα είχε αφήσει ποτέ μόνα τους. Ήταν πάντα φροντισμένα, έπαιζε μαζί τους επιτραπέζια, έβαζαν τραγούδια και χόρευαν. Ασχολιόταν πολύ με τα παιδιά», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και υποστήριξε πως η αδελφή της ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά της.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στη σχέση της αδελφής της με τον πάτερα των παιδιών της και εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, Μανό Δασκαλάκη, λέγοντας: «Στην αρχή δεν συμφωνούσα με τον γάμο γιατί ήταν νέα παιδιά, αλλά όταν μας είπαν “αγαπιόμαστε και θα προχωρήσουμε”, είπα εντάξει. Μέχρι το 2018 είχαν ωραία σχέση. Τότε έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης μια εξωσυζυγική σχέση. Για μικρό χρονικό διάστημα διαταράχθηκαν οι σχέσεις τους αλλά μετά ήταν πάλι καλά», ανέφερε.