3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια» κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη! Όλοι οι διάλογοι!

«Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα» είπε στην κατάθεσή της στο Πρωτοδικείο, όπου ξεκίνησε η εκδίκαση των αγωγών που έχουν κατατεθεί για την υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, εξιστορώντας στο δικαστήριο τα όσα είχε πει η κόρη της για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή στο δημοφιλή τραγουδιστή.

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη ανέφερε τα όσα προηγήθηκαν λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο.

«Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα και η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» ανέφερε, για να συμπληρώσει πως αν η κόρη της είχε καταλάβει ότι ο  Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν θα έμπαινε στο όχημα.

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου», είπα ακόμη μάρτυρας στο δικαστήριο.

Αναφέρθηκε επίσης και στις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τροχαίο, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τι γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με το θάνατο του παιδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Δείτε το διάλογο

Δικηγόρος : «Όταν έφυγαν, ο θανών υπήρχε ένδειξη ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει; Παραπατούσε, ας πούμε;»

Μάρτυρας: «Όχι. Ίσα ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.»

Δικηγόρος: «Τί σας είπε (σ.σ. η κόρη της);»

Μάρτυρας: «Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της».