3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήθελε να χωρίσουν και εκείνος τη σκότωσε» καταγγέλλει η μητέρα της 17χρονης

Μιλώντας για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι  η μητέρα της αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της απειλούσε τη Νικολέτα επειδή του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Όπως επεσήμανε η μητέρα της 17χρονης στον Alpha, η Νικολέττα δεχόταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφό της επειδή πριν από λίγες μέρες του είχε ζητήσει να χωρίσουν. «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο», είπε και συνέχισε: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκάλυψε: «Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Να σημειωθεί ότι η 17χρονη είχε δεχθεί δεκάδες απειλητικά sms στο κινητό της τηλέφωνο από τον 22χρονο που θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ ως ο βασικός ύποπτος. Αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Αναμένεται η πιο λεπτομερής εξερεύνηση των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.