3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήθελε το σπέρμα μου για να κάνει μάγια!» – Όλα όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη της Πισπιρίγκου

Με πλήρη αμφισβήτηση όσων ισχυρίζεται στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης συνέχισε την εξέταση του μάρτυρα, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ευθέως έθεσε θέμα ψευδούς κατάθεσης του εν διαστάσει συζύγου της εντολέως του, λέγοντάς του: «Είμαστε υποχρεωμένοι να σας μηνύσουμε».

Ο κ. Κούγιας είπε στον μάρτυρα πως σκοπίμως προβάλλει το ζήτημα της εξωσυζυγικής σχέσης που έκανε το 2018 για να το συνδέσει με τον θάνατο της Μαλένας το 2019 και να τον αποδώσει σε ζηλοτυπία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αλέξης Κούγιας: Στέκεται αυτό που λέτε με το ότι επιδίωκε να σκοτώνει τα παιδιά για να μην σας χάσει; Δεν στέκει! Καταρρέει αυτό που λέτε…

Μάρτυρας: Είναι μια εικασία. Επειδή το 2018 είχα κάνει εξωσυζυγική σχέση και το δέχτηκε … Μετά έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για το παιδί και εγώ μόνος στην Πάτρα …Πάνω σε αυτό το στηρίζω.

Αλέξης Κούγιας: Συγνώμη έχετε ιδανική σχέση και σκοτώνει τη Μαλένα;

Μάρτυρας: Μια εικασία είναι.

Πρόεδρος: Γιατί το περιγράφετε ως ιδανικό; Αυτό είναι το ιδανικό για εσάς, ενώ είχατε εξωσυζυγική σχέση το 2018;

Μάρτυρας: Βρέθηκα δυο τρεις φορές (με την άλλη γυναίκα). Της το είπα (της Πισπιρίγκου) και το δέχτηκε.. Ήταν κάτι εξωσυζυγικό .. σαρκικό.

Αλέξης Κούγιας: Το λέτε πρώτη φορά,

Μάρτυρας: Δεν το απέκρυψα.

Ο μάρτυρας επανέλαβε ότι στις 15 Ιανουαρίου 2022 είπε στην κατηγορούμενη ότι έχει αποφασίσει «να μείνουμε χωριστά, αλλά για το καλό του παιδιού να έχουμε άριστες σχέσεις».

Αλέξης Κούγιας: Μπορείτε να το αποδείξετε;

Μάνος Δασκαλάκης: Με διάφορους τρόπους. Με μηνύματα.

Αλέξης Κούγιας: Μπορούμε να δούμε αυτά τα μηνύματα; Εδώ φαίνονται μηνύματα βαθιάς αγάπης και εμπιστοσύνης λίγη ώρα πριν χάσει τη ζωή του το παιδί. Γιατί να σκοτώσει το παιδί εκείνη την ημέρα;

Μάνος Δασκαλάκης: Σας έχω απαντήσει. Είχα πει να κοιτάξουμε να έχουμε μια καλή σχέση για το καλό του παιδιού και τίποτα παραπάνω.

Αλέξης Κούγιας: Έχετε κανένα στοιχείο αντικειμενικό πλην της δικής σας αλήθειας ότι κάνατε την συζήτηση να μείνετε χωριστά στις 15 Ιανουαρίου;

Μάνος Δασκαλάκης: Πολλά.

Αλέξης Κούγιας: Τι πολλά;

Μάνος Δασκαλάκης: Μηνύματα.

Αλέξης Κούγιας: Να μας τα φέρετε εδώ να τα δούμε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατά την κατάθεσή του, αναφέρθηκε σε μηνύματα της κατηγορούμενης με φίλη της.

«Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. Υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… 5.2.2022, ενώ έχει φύγει το παιδί που η χαρτορίχτρα της έχει πει ένα τρόπο, φαίνεται από τα μηνύματα, τον τρόπο που επιχειρεί, ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελε να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της» ισχυρίστηκε.