ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηθοποιός είναι η παρανοϊκή που χαράκωνε μωρά! Οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο!

Στο Δρομοκαΐτειο βρίσκεται πλέον 55χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι «χαράκωνε» με τα νύχια της ή με αιχμηρό αντικείμενο μωρά και γι αυτό δεν θα θα δικαστεί σήμερα, καθώς εξετάζεται από γιατρούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η 55χρονη είναι παντρεμένη, έχει δύο ενήλικα παιδιά και η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι ηθοποιός. 

Ο σύζυγός της, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικοινώνησε με τον διοικητή και είπε ότι η γυναίκα του έχει χάσει τον πατέρα της πριν ένα χρόνο και από τότε αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Την ίδια ώρα οι γείτονες της γυναίκας στα Άνω Λιόσια, κάνουν λόγο για διαταραγμένη προσωπικότητα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει εναντίον της πολλές μηνύσεις από τη γειτονιά στο παρελθόν. Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν για τη συμπεριφοράς της πως τους απειλούσε με κατάρες, έσκαβε λάκκους, ενώ η ίδια ισχυριζόταν πως έκανε και τελετές μαύρης μαγείας.

Οπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η 55χρονη είχε χτυπήσει τέσσερις φορές σε mall των Νοτίων Προαστίων με τον εξής τρόπο: Πλησίαζε μαμάδες που είχαν βρέφη στην αγκαλιά τους, με τα νύχια της έκανε πληγές στα μωρά, αυτά σφάδαζαν στο κλάμα και στη συνέχεια πήγαινε και έκανε παρατηρήσεις στις μαμάδες γιατί τα μωρά τους έκλαιγαν. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε, τις έβριζε.