ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και νέο σκάνδαλο ανακάλυψε ο Ψινάκης με υπαλλήλους στο Δήμο Μαραθώνα

sto-astunomiko-tmhma-o-hlias-psinakhs

Μετά την καταγγελία υπαλλήλου του Δήμου Μαραθώνα ότι μια ημέρα πριν την ορκωμοσία του Ηλία Ψινάκη, αφαιρέθηκαν και σβήστηκαν έγγραφα από τους υπολογιστές της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, μια νέα περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Νέας Μάκρης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά δύο υπάλληλοι του Δήμου που υπηρετούν σε νευραλγικές θέσεις είχαν στήσει κομπίνα με το πρωτόκολλο του Δήμου, ώστε να κρατούν ανοικτούς αριθμούς πρωτοκόλλων και τους οποίους χρησιμοποιούσαν για να δικαιολογούν αποφάσεις κι εντολές, ενδεχομένως και παραστατικά και τιμολόγια, στην περίπτωση που αυτά δεν είχαν περάσει από καμία υπηρεσία και ήταν παράνομα.

Χρησιμοποιούσαν μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ifemerida, τα ψευδώνυμα «Γιώργος Ονειροπαρμένος» και «Μαρία Φαντασμένη» και μέσω αυτών των ευφάνταστων ονομάτων, κρατούσαν τους αριθμούς πρωτοκόλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον των δύο υπαλλήλων έχει ασκηθεί δίωξη ενώ το απόγευμα ο Δήμαρχος Μαραθώνα θα πάει στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει και για τις δύο περιπτώσεις