3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία-εξπρές πριν μυρίσει καλοκαίρι! Δείτε την πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη

Αρχικά στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στην Αττική, τη νότια Εύβοια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται για σήμερα Σάββατο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και βαθμιαία τα Δωδεκάνησα, από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα όπου θα παρουσιάσουν ύφεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στις υπόλοπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, στα νοτιοανατολικά μέχρι το απόγευμα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς και στα νησιά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόβλεψη έτσι όπως παρουσιάστηκε από την μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη στο ΣΚΑΪ.