ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιεργητής χασίς πυροβόλησε κατά αστυνομικών

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη καλλιεργητή χασισοφυτείας, ο οποίος πυροβόλησε κατά αστυνομικών, σε δύσβατη δασική περιοχή στη θέση Βουλιανά Κορφοβουνίου Άρτας.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, αξιοποιώντας πληροφορίες, μετέβησαν σε περιοχή του Κορφοβουνίου, προκειμένου να κάνουν έρευνες σχετικά με ύπαρξη φυτείας χασίς. Κατά την προσέγγισή τους στην περιοχή δέχθηκαν πυρά από τον καλλιεργητή της φυτείας, όπως εκτιμούν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, αλλά ο δράστης, εκμεταλλευόμενος το κατάφυτο της περιοχής, τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 195 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,70 εκατοστά έως 2,55 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία και εξοπλισμός.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλεια Άρτας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καλλιεργητή, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: