3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κάποιοι βιάστηκαν» απαντά σε όσους τον κατηγορούν ο Πολυχρονόπουλος! Τι λέει για τη φωτό στα «φρουτάκια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας που κατηγορείται για «ξέπλυμα χρήματος» και φέρεται να εκμεταλλευόταν δωρεές πολιτών για να παίζει τζόγο, μίλησε για όσα έχουν ειπωθεί σε μέσα ενημέρωσης από καταγγέλλοντες σε βάρος του, αλλά και για την περίφημη φωτογραφία του, να παίζει «φρουτάκια».

Στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι παραμένουν πολλοί οι άνθρωποι που επισκέπτονται την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» για να πάρουν φαγητό, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είπε ότι «θα ήταν πιο πολλοί αν δεν ήταν η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης και ότι περιμένουμε εδώ τον Εισαγγελέα», ενώ σε ότι αφορά στα όσα έχουν ακουστεί σε βάρος του και τον σάλο που έχει προκληθεί είπε μεν ότι δεν είναι άγιος, τονίζοντας πάντως ότι «πολλοί βιάστηκαν… πολλοί».

Ο κ. Πολυχρονόπουλος προανήγγειλε προσφυγή στην Δικαιοσύνη κατά όλων όσοι έχουν εμφανιστεί σε ΜΜΕ και έχουν προβεί σε καταγγελίες σε βάρος του, λέγοντας ότι «στον Εισαγγελέα θα πάνε και όσοι έχουν μιλήσει για μένα. Ξέρετε στις εκπομπές ποιοι είναι και θα πρέπει να δώσετε στον Εισαγγελέα τα στοιχεία τους».

Σε ερώτημα για την σχέση του με τον τζόγο και την περιβόητη φωτογραφία του να παίζει «φρουτάκια», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε ότι πρόκειται για «φωτογραφία του 2013-2014. Είδες πως είμαι εκεί; Πως είμαι τώρα; Η φωτογραφία είναι παράνομη, έβγαλαν την προσωπική μου ζωή στην δημοσιότητα».

Ερωτηθείς αν θα έκανε ξανά τα ίδια, απάντησε «αν χρειάζεσαι 2.500 ευρώ και παίρνεις 900, θα ψάξεις να βρεις τα άλλα λεφτά».

Στο κατά πόσον αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα δημιουργούσε πάλι την κοινωνική κουζίνα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε «θα ξεκινούσα πάλι. Είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα, το λέω συχνά αυτό».

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1