ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ η μοιραία πορεία: Πένθος στο σχολείο του 13χρονου που σκοτώθηκε κάνοντας Παρκούρ

parkoyr

Θρήνος και βαθιά λύπη επικρατούν στο σχολείο του άτυχου 13χρονου που χθες το μεσημέρι σκοτώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν έπεσε στο κενό από φωταγωγό πολυκατοικίας.

Οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές του δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Θοδωρής δεν είναι πλέον ανάμεσά τους. Δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το www.thestival.gr, ο 13χρονος ήταν ένα παιδί που ασχολιόταν με τον αθλητισμό και συμμετείχε σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου. Οι φίλοι του ήξεραν ότι ανεβαίνει σε ταράτσες, αλλά όχι ότι κάνει παρκούρ. Κάτι που τελικά του στοίχισε τη ζωή.

Μετά την προσευχή στο σχολείο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου 13χρονου.

Ο 13χρονος, όπως σημειώνει το seleo.gr, δεν ήταν μόνος του. Ηταν μια ολόκληρη παρέα παιδιών που ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας της οδού Μητροπόλεως και πηδώντας από κτίριο σε κτίριο βρέθηκαν στην ταράτσα της οικοδομής στην Αγίας Σοφίας 5. Από την τελευταία, και από λάθος εκτίμηση, ο 13χρονος μαθητής βρέθηκε στο κενό, έπεσε σε φωταγωγό, το τζάμι έσπασε και βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Δείτε εδώ τη μοιραία πορεία του παιδιού:

http://youtu.be/udqWdWRrM38