ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή «νταής» για τον ξυλοδαρμό της πρώην

Καταδικάστηκε, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του ένας 40χρονος στο Βόλο, ο οποίος επιτέθηκε στην 25χρονη πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του.

Ο 40χρονος πήγε στο σπίτι της 25χρονης και οι γείτονες αναγκάστηκαν να καλέσουν δύο φορές την αστυνομία. Εκείνη είπε στους αστυνομικούς δικαιολογίες και συνέχισε να παραμένει στον ίδιο χώρο με τον 40χρονο.

«Άρχισε όμως πάλι να φωνάζει και να βρίζει. Πήρε ένα μαχαίρι και μου ζητούσε να τον σκοτώσω. Του ζήτησα να χαμηλώσει τους τόνους και πάνω στη φασαρία, με χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ανοίξει το πάνω χείλος μου και να προκληθεί αιμορραγία και να πρηστεί το μάτι μου. Στα χρόνια της κοινής μας ζωής έδειξε βιαιότητα ακόμα τρεις φορές», είπε σύμφωνα με το taxydromos.gr, η γυναίκα στην κατάθεσή της.

Μετά το χτύπημα κάλεσε η ίδια την αστυνομία και ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ η ίδια πήγε στο Νοσοκομείο. Χθες ζήτησε την τιμωρία του και εκείνος στην απολογία του είπε πως δεν άντεξε την απόρριψη ενώ είχαν συμφωνήσει να κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης.

Ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.