ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδιώξη με πυροβολισμούς για…12χρονο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ένας 12χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του δεν σταμάτησε σε αστυνομικό μπλόκο στη οδό Κορίνθου. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη χτύπησε με το αυτοκίνητο έναν αστυνομικό και τον τραυμάτισε στα πόδια.

Οι συνάδελφοί του, τότε, έβγαλαν τα όπλα τους και προσπάθησαν να πυροβολήσουν στα λάστιχα του οχήματος, ωστόσο δεν κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, με τον ανήλικο να φεύγει από το σημείο, παραβιάζοντας STOP και ερυθρούς σηματοδότες.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για το επεισόδιο και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν, ενώ άμεσα οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Μετά από αναζήτηση ωρών, το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη ζήτησαν από τον οδηγό να βγει. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε το θέαμα που αντίκρυσαν όταν άνοιξε η πόρτα και είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι.

Στη συνέχεια ερεύνησαν το αυτοκίνητο αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Παρ’ όλ’ αυτά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ανήλικο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Πηγή: thetoc.gr