ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη στους δρόμους της Άρτας! Μετέφερε 20 κιλά κάνναβης

Καταδίωξη σήμερα το πρωί στους δρόμους της Άρτας, καθώς οι δυνάμεις της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα κινητοποιήθηκαν για να σταματήσουν ένα ύποπτο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο στην περιοχή του Κομποτίου.
Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε σε διάφορα σημεία των δυο νομών, όπου στήθηκαν μπλόκα αστυνομικών και τελικά το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε να κινείται στην Ιόνια Οδό, όπου ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στα διόδια του Αγγελοκάστρου Αιτωλοακαρνανίας και ο Αλβανός οδηγός του συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση. Στο εσωτερικό του οχήματος οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο και 200 ευρώ.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι στην μεταφορά του χασίς εμπλέκεται και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή της Αμαλιάδας και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί σε ποιον ή ποιους θα παρέδιδε το φορτίο ο αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών και απείθεια.