ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία 24χρονης για βιασμό: «Μου έκλεψαν το κινητό»… λέει εμπλεκόμενος που έκανε ανάρτηση

Νέες εξελίξεις έρχονται να προστεθούν στην καταγγελία για βιασμό από 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

 

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που φέρεται προ ημερών να παραδέχθηκε σε ανάρτησή του στο Instagram να παραδέχθηκε το συμβάν, τώρα αλλάζει στάση και με νέα του ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλάζει τη θέση του, ισχυρίζεται πως του έκλεψαν το κινητό και παρουσιάζει άλλη εκδοχή των γεγονότων.

Στη νέα του ανάρτηση ο άνδρας ισχυρίζεται πως «σήμερα [σ.σ. Σάββατο] κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1/2022. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση».

 

Συνεχίζοντας τόνισε πως «το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους «συνοδούς» του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών».

Καταγγελία για βιασμό 24χρονης: Η αρχική ανάρτηση με την παραδοχή
Σημειώνεται πως από τον ίδιο λογαριασμό προ ημερών ανέβηκε μια ανάρτηση που παρουσίαζε με λεπτομέρειες τα όσα είχα λάβει χώρα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

 

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».