ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ από μητέρα στην Πάτρα: Οι γονείς της κακοποιούσαν το 9 μηνών αγοράκι της!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας γυναίκας στην Πάτρα, σύμφωνα με την οποία το 9 μηνών αγοράκι της κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους γονείς της!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, υπήρξε ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, για το περιστατικό της κακοποίησης του βρέφους, για δύο λόγους. Πρώτον για την σοβαρότητα της καταγγελίας και δεύτερον γιατί η μητέρα ήθελε στη συνέχεια να πάρει το παιδί και να φύγει, ενώ το 9 μηνών βρέφος χρειαζόταν νοσηλεία καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στο Νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί του 3ου Τμήματος προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της περί κακοποίησης του αγοριού.

Τέλος, στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας. Ωστόσο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υπογράμμιζε στο tempo24.news πως η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.