ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ από την μητέρα του 5χρονου που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω

Σε μία καταγγελία που αφορά στο ξενοδοχείο όπου γράφτηκε το τραγικό τέλος για το αγγελούδι της, προχώρησε η μητέρα του 5χρονου που πνίγηκε σε πισίνα στην Κω.

Η γυναίκα έκανε την καταγγελία στο δικαστήριο της Βρετανίας, όπου συζητήθηκε η υπόθεση του 5χρονου Τεό, που πνίγηκε στις 15 Ιουνίου, σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω όπου η οικογένεια έκανε διακοπές.

Το παιδί πνίγηκε όταν βγήκε από το δωμάτιο, χωρίς να τον αντιληφθούν οι γονείς του, έπεσε στην πισίνα του ξενοδοχείου και έχασε τη ζωή του.

Η μητέρα του παιδιού προχώρησε σε καταγγελία υποστηρίζοντας ότι η πόρτα του δωματίου στο οποίο έμεναν ήταν ξύλινη και δεν είχε αλυσίδα από πίσω ώστε να ασφαλίσει και έτσι έφυγε το παιδί.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η οικογένειά της είχε επισκεφτεί το ξενοδοχείο στην Κω και ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά φέτος τους έδωσαν δωμάτιο χωρίς αλυσίδα στην πόρτα.

Η πτέρυγα του ξενοδοχείου στην οποία μας έβαλαν ήταν καλύτερη από τις άλλες, αλλά κανένα δωμάτιο δεν είχε αλυσίδα από μέσα για να κλείνει. Άλλοι επισκέπτες είχαν ήδη γράψει κριτικές στο TripAdvisor στις οποίες ανέφεραν ότι είχαν υποχρεωθεί να βάλουν πίσω από τις πόρτες καροτσάκια ή τραπέζια» είπε η μητέρα του 5χρονου.

Στο δικαστήριο βρέθηκε εκπρόσωπος της TUI μέσω της οποίας η οικογένεια του 5χρονου είχε κλείσει τις διακοπές υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία εκτιμούσε ότι οι μηχανισμοί κλειδώματος ήταν ίδιοι όπως σε κάθε άλλο ξενοδοχείο.

Όταν ο ιατροδικαστής που ήταν παρών στο δικαστήριο ρώτησε την κυρία Τρεράν περισσότερες λεπτομέρειες για την κλειδαριά η μητέρα του μικρού αγοριού είπε ότι «δεν υπήρχε τρόπος να κλειδώσει κάποιος την πόρτα από μέσα».