3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ για σεξουαλική κακοποίηση αθλητή των Special Olympics σε ίδρυμα!

Γονείς διακεκριμένου αθλητή των Special Olympics κατήγγειλαν 5 εργαζόμενους ιδρύματος, για σεξουαλική κακοποίηση και αποσιώπηση εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της Εισαγγελίας, το παιδί τους, βιαζόταν συστηματικά για μήνες.

Ο πατέρας του αθλητή μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, δηλώνει σοκαρισμένος. «Έχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου…δεν μπορώ να το περιγράψω…είμαι καταβεβλημένος πλέον…»

Οργισμένοι, καταβεβλημένοι οι γονείς του αθλητή των Σπέσιαλ Ολύμπικς μήνες τώρα προσπαθούν να διαχειριστούν την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλλουν ότι υπέστη το παιδί τους από εργαζόμενο σε κέντρο κατάρτισης ατόμων με νοητική υστέρηση που παρακολουθούσε.  Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσαν σήμερα το πρωί , σε βάρος 5 εργαζομένων του ιδρύματος, ο 22χρονος αθλητής με σύνδρομο down τον Φεβρουάριο του 2022 έφτασε στο σπίτι του αλλαγμένο, φοβισμένο και από εκεί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι

«Το πρώτο συμβάν που μας έδωσε το δυνατό στίγμα ότι δεν μπορεί τώρα στα 22 του να κατουρήθηκε. Ήταν πολύ αγχωμένο το παιδί, δεν ήθελε να πάει σχολείο καταρχήν. Έλεγε συνέχεια στη μαμά του «μ΄αγαπάς μαμά; Θα γυρίσω στο σπίτι;»

Οι γονείς του αμέσως απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο και ειδικό εισαγγελικό πραγματογνώμονα. Μετά από πολλές συναντήσεις με τον αθλητή, εκείνο άρχισε να δίνει σοκαριστικές περιγραφές

Όλα όσα περιέγραψε ο 22χρονος αθλητής «πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Κάνουμε μασάζ. Εγώ του λέω να σταματήσει. Μου βάζει ταινία στο στόμα και στα χέρια. Μου πιάνει τον ποπό με τα χέρια. Με πονάει. Με χτυπάει και στα πόδια πολλές φορές… στο τέλος τρώω κέικ ή μπισκότο γιατί με αγαπάει…μου είπε αν το πεις στον μπαμπά σου θα σε μαλώσει και θα γίνεις ρεζίλι».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1