ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία-σοκ! Καθηγητής ασελγούσε σε μαθήτρια δημοτικού που έκανε ιδιαίτερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», ένα 15χρονο σήμερα κορίτσι, μαθήτρια της πρώτης Λυκείου, εκμυστηρεύτηκε σε μία καθηγήτρια της, της τρίτης τάξεως του Γυμνασίου στη Ρόδο, στο οποίο φοιτούσε και κατόπιν στη μητέρα της ότι καθηγητής ασελγούσε εις βάρος της κατά την διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων που της παρέδιδε στην οικία όπου διαμένει με τους γονείς της ενώ φοιτούσε στην πέμπτη τάξη του δημοτικού!

Μάλιστα όπως διατείνεται οι ασελγείς πράξεις εις βάρος της από τον καθηγητή συνεχίστηκαν μέχρι και την πρώτη Γυμνασίου.

Η καθηγήτρια είχε διαπιστώσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά της και την προσέγγισε για να μάθει έκπληκτη από τα χείλη του παιδιού το μυστικό που έκρυβε βαθιά μέσα της ακόμη και από τους γονείς της.

Μάλιστα το παιδί αποφάσισε να μην συνεχίσει την φοίτησή του στο σχολικό συγκρότημα που εργάζεται ο εκπαιδευτικός και επέλεξε άλλο σχολείο.

Η καθηγήτρια ενημέρωσε με αναφορά της την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η υπόθεση παραπέμφθηκε προς έρευνα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και διατείνεται ότι πράγματι παρέδιδε μαθήματα στο παιδί στην οικία του, στην κουζίνα παρουσία των γονέων της, στο σπίτι.