ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία-σοκ: Παιδόφιλος παρενόχλησε 6χρονο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσοκομείο

Ανατριχίλα προκαλεί η συγκλονιστική καταγγελία μητέρας για σεξουαλική παρενόχληση της 6χρονης κόρης της στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

 

 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ένας άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη της κατά την νοσηλεία της σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η γυναίκα η 6χρονη κόρη της νοσηλευόταν στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Στις 25 οκτωβρίου, ξημερώματα 26 Οκτωβρίου στις 04:30 π.μ. η ίδια βρισκόταν στον θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες και τα παιδιά τους.

Ξαφνικά, η μία μητέρα δίπλα της ξύπνησε από θόρυβο που άκουσε και είδε στο κρεβάτι της μικρής να βρίσκεται ένας άντρας ημίγυμνος και το κοριτσάκι ναι είναι ξεγυμνωμένο και αυτό!

Η γυναίκα αμέσως έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, από την ασφάλεια του νοσοκομείου της είπαν ότι ο παιδόφιλος κατάφερε και διέφυγε και ότι θα ερευνηθεί το περιστατικό.

Η μητέρα καταγγέλλει το νοσοκομείο για αμέλεια, λέγοντας πως δεν αντιμετωπίστηκε το περιστατικό με την σοβαρότητα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί, ενώ έθεσε και σειρά ερωτημάτων όπως πώς κατάφερε ο άνδρας και μπήκε στο νοσοκομείο ανενόχλητος σε ώρα που αυτό ήταν κλειστό;

Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για ποιον λόγο η μητέρα δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του νοσοκομείου, η μητέρα απάντησε πως δεν έχει τα χρήματα των 100 ευρώ που απαιτούνται για το παράβολο, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της είναι άνεργοι.