ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ στη Λέρο: 19χρονος προσπάθησε να βιάσει 15χρονη!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λέρου, η είδηση της σύλληψης ενός 19 χρόνου, έπειτα από καταγγελία 15χρονης για απόπειρα βιασμού της.

Το φερόμενο ως θύμα έμενε στο ίδιο σπίτι με τον 19χρονο και μαζί τους διέμενε και η κοπέλα του, η οποία είναι 16  ετών και φίλη της 15χρονης.

Ο νεαρός εκμεταλλευόμενος την απουσία της 16χρονης προσπάθησε, σύμφωνα με την καταγγελία, να συνευρεθεί με την 15χρονη, εκείνη αντιστάθηκε και τότε εκείνος τη θώπευσε στα γεννητικά όργανα.

Η ανήλικη σοκαρισμένη από την επίθεση παρέμεινε στο σπίτι περιμένοντας τη φίλη της, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο 19χρονος που προσπάθησε για δεύτερη φορά να ικανοποιήσει τις ερωτικές του ορέξεις σε βάρος της ανήλικης.

Την κλείδωσε στην τουαλέτα, εκείνη αντέδρασε βάζοντας τις φωνές, όμως αυτός συνέχισε, σύμφωνα με την καταγγελία, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την «αρρωστημένη» του επιθυμία.

Γυρνώντας στο σπίτι, η φίλη του φερόμενου ως δράστη, ενημερώθηκε από την 15χρονη για το περιστατικό. Ακολούθησε καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, με την 16χρόνη να καταγγέλλει τον φίλο της για εξύβριση και βιαιοπραγία.

Τελικά ο 19χρονος συνελήφθη και λίγο αργότερα η Εισαγγελέας της Κω διέταξε την προσαγωγή του. Μάλιστα αποφάσισε και την προσωρινή του κράτηση μετά την απολογία του και ήδη σήμερα μεταβαίνουν στην Κω Αστυνομικοί του Α.Τ Λερου , προκειμένου να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση.