3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ στην Ηλεία: Τον κατηγορεί ο πατέρας 12χρονης για ασέλγεια στην κόρη του

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός πατέρα ότι γνωστός επιχειρηματίας στη Ζαχάρω Ηλείας, ασέλγησε στην 12χρονη κόρη του.

Ο πατέρας υπέδειξε ως δράστη τον επιχειρηματία, καθώς στο κινητό του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν φωτογραφίες της μικρής. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες της 12χρονης.

Η διερεύνηση από τις Αστυνομικές Αρχές συνεχίζεται και προχωρά ήδη η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται δύο ακόμα πρόσωπα.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις και να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το protinews.com, η τοπική κοινωνία της Ζαχάρως δηλώνει σοκαρισμένη ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν τρομοκρατηθεί τόσο με τον συστηματικό βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό Αττικής, όσο και τώρα με την καταγγελία για ασέλγεια εις βάρους ενός ακόμα 12χρονου κοριτσιού της διπλανής τους πόρτας.