«Μάλλον τους ενόχλησα πολύ» είπε στην τηλεόραση του OPEN, ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του αδικοχαμένου Ντένις στα Τέμπη, ερωτώμενος για την τροπολογία που ψηφίζεται αναφορικά με την Προστασία του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.
Παράλληλα μίλησε για τις καταγγελίες που έκανε ότι αμάξι πήγε να τον παρασύρει.
«Βγήκα να πάρω το αμάξι και εκείνη την ώρα ακούω ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Πρόλαβα να δω να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα μια κίνηση με το χέρι στο καπό, αλλιώς θα με είχε παρασύρει. Το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες και είχε και φιμέ τζάμια» ανέφερε στην τηλεόραση του OPEN.
Ο Πάνος Ρούτσι πρόσθεσε πως δεν είναι το πρώτο ανησυχητικό περιστατικό που βιώνει η οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι «πριν λίγες εβδομάδες άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σπίτι του γιου του στη Θεσσαλονίκη».
Δείτε όσα είπε στο OPEN