ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταπέλτης ο ιατροδικαστής για τον γιατρό με το φακελάκι- Μοιραίες οι 18 ημέρες για τον άτυχο ναυτικό!

Ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία του 67χρονου ήταν καταπέλτης! Όπως δήλωσε ο κ. Καρακούκης, οι 18 ημέρες καθυστέρησης σε έναν άνθρωπο με αυτή την πάθηση απέβησαν μοιραίες.

Με εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτας Φάκου, θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από το Τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του ασθενή.

Οι συγγενείς του ασθενούς, οι οποίοι θα εξεταστούν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, καταγγέλλουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε αμέλεια είτε από πλευράς του κατηγορούμενου για χρηματισμό ιατρού, είτε των ιατρών που τον χειρούργησαν.

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» ο  65χρονος καρδιοπαθής, που είχε καταγγείλει το χρηματισμό γιατρού στον Ευαγγελισμό, υποβλήθηκε τελικά χθες σε εγχείρηση, αλλά  δυστυχώς υπέκυψε μετεγχειριτικά.

Οι έρευνες τώρα στρέφοντα, στο αν η καθυστέρηση, που σημειώθηκε πριν από την εγχείρηση εξαιτίας του εκβιασμού του καρδιοχειρουργού, που εσκεμμένα αργούσε να κάνει την επέμβαση, μέχρι να πάρει το «φακελάκι», κόστισαν τη ζωή του συνταξιούχου ναυτικού.

Να θυμίσουμε ότι η καταγγελία είχε γίνει στις 9 Ιουλίου και αμέσως ο γιατρός είχε τεθεί σε αργία από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Το αρχικό ποσό, που είχε ζητήσει από τον ασθενή ήταν 1500 ευρώ ενώ στη συνέχεια φαίνεται ότι συμβιβάστηκε στα 500 ευρώ.

Δείτε τι είπε χθες ο διοικητής του Ευαγγελισμού στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του extra3