ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταθέσεις σοκ των Αρναούτη – Κυριάκου: «Οδηγούσε ο Παντελίδης»

Νέα στοιχεία από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως της δημοσιότητα και κυρίως τα όσα είπαν στις καταθέσεις τους οι δυο κοπέλες που ήταν μαζί με τον 32χρονο τραγουδιστή το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη.

 

 

Και οι δυο γυναίκες που βρίσκονταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς αλλά και μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν από το τροχαίο δυστύχημα αποκαλύπτουν στις καταθέσεις τους ότι ο 32χρονος τραγουδιστής ήταν σε θέση να οδηγήσει, παρά το αντίθετο που έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Η Φρόσω Κυριάκου, που ορισμένοι θέλουν να ήταν εκείνη που οδηγούσε το μοιραίο πρωινό, κατέθεσε στην αστυνομία πως οδηγός του τζιπ που ανατράπηκε στη γέφυρα του παλιού αεροδρομίου πάνω από τη Βουλιαγμένης ήταν ο Παντελής Παντελίδης, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα την Κυριακή αλλά μέρος του ρεπορτάζ προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει η νεαρή στην κατάθεσή της «βρεθήκαμε σε κάποιο αδιέξοδο και με οπισθοπορεία βγήκαμε από αυτό. Εγώ κατά διάρκεια της διαδρομής κρατούσα το κινητό μου και δεν κοίταζα μπροστά. Μετά την πρόσκρουση δεν θυμάμαι κάτι, πιθανόν να έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο από τις φωνές της Αρναούτη».

Από την πλευρά της, η Μίνα Αρναούτη που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ακόμη νοσηλεύεται, είπε στην κατάθεσή της: «Εγώ κάθισα στο πίσω κάθισμα δεξιά και στη θέση του συνοδηγού η Κυριάκου, ενώ στη θέση του οδηγού ο Παντελίδης. Κατά την πορεία μας ο Παντελίδης μπήκε σε αδιέξοδο και με οπισθοπορεία κινηθήκαμε προς τη γέφυρα εξόδου του πρώην ανατολικού αεροδρομίου για τη λεωφόρο Βουλιαγμένης».

Η Αρναούτη ανέφερε επίσης ότι ο Παντελίδης Παντελίδης δεν της έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου που δεν μπορούσε να οδηγήσει. «Κατάλαβα ότι ήταν σε θέση να οδηγεί και δεν μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που να μην έχει τον έλεγχο του οχήματος. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκα ότι έχει αναπτύξει ταχύτητα και τον παρότρυνα να μειώσει, φορώντας αμέσως τη ζώνη ασφαλείας».