3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάθεση «φωτιά» της συμβούλου ψυχικής υγείας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Τι της ζήτησε η Καρολάιν

Πολύωρη και υπό άκρα μυστικότητα κατάθεση έδωσε στον ανακριτή η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η κα. Ελένη Μυλωνοπούλου περιέγραφε για περισσότερες από τέσσερις ώρες στον ανακριτή όλα όσα ειπώθηκαν στις περίπου 20 συνεδρίες που έκαναν η Καρολάιν και ο 33χρονος πιλότος, το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στο πρώτο ραντεβού τους η κα. Μυλωνοπούλου είχε διαπιστώσει τα σοβαρά προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Φέρεται να περιέγραψε στον ανακριτή ότι σε εκείνο το πρώτο ραντεβού ενώ ο πιλότος ισχυριζόταν ότι η Καρολάιν έχει κατάθλιψη, όταν βγήκε από το δωμάτιο, η νεαρή μητέρα είχε βρει την ευκαιρία να της ζητήσει βοήθεια, ούτως ώστε να χωρίσει με τον άνδρα που, όπως της αποκάλυψε, την είχε εγκλωβίσει. Της είχε πει χαρακτηριστικά ότι «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο».

Επίσης, η κα. Μυλωνοπούλου φέρεται να αποκάλυψε στον ανακριτή, ότι λίγες μέρες έπειτα από τη δολοφονία της 20χρονης δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, με στόχο να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση. Οι Αρχές αναμένεται να ερευνήσουν αυτές τις κλήσεις ώστε να διαπιστώσουν από ποιον και γιατί έγιναν.

Τέλος, η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να κατέθεσε στον ανακριτή ότι λίγες μέρες πριν από τη διαλεύκανση της υπόθεσης ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος την είχε επισκεφθεί στο γραφείο της, όπου υποδυόμενος τον συντετριμμένο σύζυγο επιχείρησε να της αποσπάσει πληροφορίες για τις σημειώσεις που είχε κρατήσει κατά τις συνεδριάσεις με την Καρολάιν και για το αν είχε πρόθεση να τις καταθέσει στις Αρχές.