3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάθεση ψυχής από πρώην βουλευτίνα! Η μάχη με τις εξωσωματικές!

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» μίλησε για τις αμέτρητες εξωσωματικές στις οποίες κατέφυγε αλλά και για την εμμονική της προσπάθειά, όπως είπε η ίδια, να αποκτήσει παιδί.

Περιέγραψε με λεπτομέρειες τις δύσκολες στιγμές που βίωνε κάθε φορά που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο μετάνιωσε που δεν κατέφυγε στην υιοθεσία αρκετά χρόνια νωρίτερα.

Σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μητέρα ενός αγοριού, το οποίο υιοθέτησε τον περασμένο Μάιο.

«Ήμουν 22 ετών όταν κατάλαβα ότι ήταν δύσκολο να μείνω έγκυος. Έκανα εξωσωματική κάθε τρεις μήνες. Δεν θυμάμαι πόσες έχω κάνει συνολικά. Είναι ένας φαύλος κύκλος, πιστεύεις ότι θα πετύχει, πιστεύεις στον εαυτό σου, στον γιατρό σου, κι όταν δε συμβαίνει, είναι μια ματαίωση. Λες στον εαυτό σου ότι δεν πειράζει και συνεχίζεις και κάνεις εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσεις παιδί. Είχα εμμονή να κάνω παιδί και έκανα συνέχεια εξωσωματικές. Έπεφτα σε βαθιά θλίψη όταν η απάντηση ήταν αρνητική. Έκλεινα τα παντζούρια του σπιτιού μου και βυθιζόμουν στο σκοτάδι της ψυχής μου. Όσο σφίγγει το χρονικό περιθώριο, τόσο χάνουμε το μέτρο των εξωσωματικών».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε