3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάθεση-σοκ από θύμα του ψευτογιατρού! «Έτρωγα γαϊδουράγκαθα! Μου αφαίρεσαν πλευρό!»

«Ήμουν ζωντανός- νεκρός, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Στο σπίτι είχα πυρετό, 40. Ήμουν όλη την ώρα στο κρεβάτι και μούγκριζα, αυτή ήταν η κατάσταση μου. Τραβούσα του Χριστού τα Πάθη»…

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του αποκαλούμενου «ψευτογιατρού», τα όσα βίωσε άνδρας, θύμα του 49χρονου κατηγορούμενου.

Ο μάρτυρας, υποβλήθηκε από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς, ιδιωτικής κλινικής στο κέντρο της Αθήνας, σε εγχείρηση, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, λόγω πτώσεώς του από αλεξίπτωτο το 2014. Ο ίδιος στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει πλήρως την κινητικότητά του έπεσε στα νύχια του «ψευτογιατρού» ο οποίος, μαζί με τρεις ακόμη γιατρούς κλινικής των Αθηνών, τον χειρούργησαν, το 2018.

Κατά την επέμβαση του αφαίρεσαν πλευρό και του έβαλαν ένα σίδερο «κλωβό»! Το αποτέλεσμα είναι, όπως κατέθεσε σήμερα ο ίδιος στο ακροατήριο, έκτοτε να ζει με φρικτούς πόνους και η ζωή του να έχει χειροτερέψει δραματικά!

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα πάντα με το μάρτυρα, του ανέφερε ότι η θεραπεία θα γίνει με βλαστοκύτταρα και ότι η βλάβη στην υγεία του θα αποκατασταθεί με χειρουργείο. «Μου έστειλε e-mail με οδηγίες, έτρωγα για έξι μήνες και έτρωγα γαϊδουράγκαθο, χόρτα καθημερινά και έπαιρνα 12 χάπια. Μου είπε μόνο στο εξωτερικό γίνεται το χειρουργείο. Μου απαγόρευσε να τρώω κρέατα, αρνί, χοιρινό και μοσχάρι και να μην έχω σεξουαλική ζωή καθόλου. Μέσα Ιουνίου, μου είπε να κάνω αξονική και μαγνητική», επισήμανε ο μάρτυρας και στη συνέχεια της κατάθεσής του ανέφερε ότι έδωσε στον κατηγορούμενο 20.000 ευρώ μετρητά για να μόσχευμα που δήθεν θα έρχονταν από το εξωτερικό.