ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταζητούμενος για δολοφονίες στην Αλβανία συνελήφθη μετά από καταδίωξη στα Γιάννενα!

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν σήμα να σταματήσουν όχημα στην περιοχή Ελεούσα Ιωαννίνων, αλλά ο οδηγός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη.

Το όχημα στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει τη σύλληψη χτύπησε τρία οχήματα και στην οδό Βορείου Ηπείρου εγκλωβίστηκε σε φανάρι με άλλα οχήματα και συνελήφθη ο οδηγός και άλλα δύο άτομα, όταν χτύπησε σε κράσπεδο και έσκασε το ελαστικό με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι του οχήματος.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι στους επιβαίνοντες ήταν  24χρονος Αλβανός κακοποιός που καταζητεί η Αλβανική αστυνομία ως μέλος εγκληματικής ομάδας και κατηγορήθηκε για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών στην Αλβανία.

Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς.  Ο οδηγός του οχήματος που ήρθε από την Αθήνα για να παραλάβει τον επικίνδυνο κακοποιό και ακόμη ένα άτομο από αφύλακτη διάβαση στα σύνορα, είχε και αυτός απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές το 2021, όταν είχε τραυματιστεί από πυρά που είχαν ως στόχο τον ιδιοκτήτη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θηβών πριν 2 χρόνια.

Το τρίτο άτομο που συνελήφθη απασχολεί τις Αλβανικές αρχές σε εθνικό επίπεδο, ενώ για τον 24χρονο επικίνδυνο κακοποιό υπήρχε ερυθρά αγγελία αναζητήσεων στην Ιντερπόλ.