3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κάτι θέλουν να κρύψουν» καταγγέλλει η μητέρα του νεκρού επιχειρηματία! Η φωτογραφία με μια παντρεμένη

Έξι μήνες μετά τον μυστηριώδη θάνατο του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου, που βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από την καμένη BMW του, στο δάσος του Κουνουπελίου στην Βάρδα, η έρευνα των αστυνομικών αρχών ολοκληρώθηκε χωρίς να ρίξει φως.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην εισαγγελία Πατρών προς αξιολόγηση των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί.

Η μητέρα και τα αδέλφια του Σάκη Γκολφίνου παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τους, κανείς δεν τους ενημέρωσε ποτέ επίσημα.

«Γροθιά» στο στομάχι είναι το υπόμνημα διαμαρτυρίας της μητέρας του θύματος, Σοφίας Γκολφίνου προς τις εισαγγελικές αρχές. Ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης, ώστε η υπόθεση να ερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής.

«Κάτι θέλουν να κρύψουν. Ζήτησα να πάει η υπόθεση στο Ανθρωποκτονιών να δούμε τι έχει γίνει. Να μάθουμε κάτι γιατί δεν είναι αυτοκτονία όπως μου λένε. Αυτό είναι έγκλημα. Τον έχουν σκοτώσει με τον χειρότερο τρόπο», λέει συγκινημένη.

«Πήγα τη φωτογραφία του που βρήκα με μια παντρεμένη γυναίκα στην αστυνομία. Μου είχε πει το παιδί μου ότι της έλεγε πως θα δείξει τις φωτογραφίες στον άντρα της. Τότε με κάλεσε αυτή και μου ζητούσε να τον μαζέψω. Του μίλησα και με άκουσε. Όταν κλήθηκε από τις Αρχές είχε πει ότι είχαν φιλική σχέση αλλά υπάρχει υλικό που αποδεικνύει το αντίθετο» καταλήγει.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»