ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία 23χρονης ο σύντροφός της

Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 23χρονης στη Χαλκίδα έφτασε η Αστυνομία. Αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης τον 28χρονο σύντροφό της, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της από πρόθεση.

 

 

 

 

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Δευτέρας, όταν η αδελφή της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. ότι το πτώμα της πιθανόν να βρίσκεται μέσα στο ξύλινο παράπηγμα όπου το ζευγάρι Ρομά διέμενε, στην περιοχή Αλάτσατα στην πόλη της Χαλκίδας, κοντά στο νέο νοσοκομείο.

Από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της επήλθε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, ως αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, χωρίς πάντως το θύμα να φέρει εμφανή τραύματα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο. Πάντως, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα σπασμένο σκουπόξυλο.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, ο 28χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπου και συνελήφθη κατόπιν εντάλματος του Β’ Ανακριτή Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, παραδέχτηκε ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, για λόγους που έως τώρα δεν αποκαλύπτει.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ανήλικο αγόρι.